Taste-safe legesand

Taste-safe legesand

Den letteste opskrift på legesand af 3 ingredienser, som du sikkert allerede har i køkkenskabene. Legesandet er ovenikøbet tastesafe, så selv de mindste kan være med.

Du skal bruge:5 dl hvedemel1/2 dl vand3/4 dl olieFrugtfarve (eller pastafarve)

Ønsker du en større portion, skalerer du selvfølgelig bare op. Eller lav opskriften med flere forskellige farver - så bliver det ekstra indbydende!

Miks mel med vand og frugtfarve. Bruger du pastafarve kan du opløse det i vandet inden det tilsættes.Det er vigtigt at du smuldrer mel - og vandblandingen grundigt sammen, så klumperne er så små som muligt. Kom derefter blandingen på en bageplade med bagepapir og bage sandet ved 150 grader i 10 minutter i en forvarmet ovn.Lad køle helt inden du tilsætter olie. Smuldr igen blandingen grundigt med hænderne - eller hop over hvor gærdet er lavest, og smid i blenderen til ønsket konsistens.Kan opbevares i en lukket beholder i månedsvis.

Tilsæt diverse løse dele for ekstra sjov og ballade, og for at forlænge legen. 

Rigtig god legelyst! Har du brug for mere inspiration til open ended leg og læring, så besøg os på Instagram. Du kan også skrive dig op til vores nyhedsbrev, hvor vi løbende sender en masse dejlig inspiration til en hverdag fuld af leg, læring og stjernestunder ud. 

Tilbage til blog